Contact

Geïnteresseerd? We zijn benieuwd om van je te horen! Mail info@rcthi.org.

RCTHI is voor mensen die innovatie in hun functiebeschrijving hebben staan; en voor mensen die dat in hun functieomschrijving zouden moeten hebben staan. Omdat ze in hun vak waar het kan vernieuwen en innovatie stimuleren.

RCTHI is voor mensen die bewonderend kijken naar bijvoorbeeld Boyan Slat en Ben Feringa om de innovaties die zij bedachten en concreet in de wereld zetten.

RCTHI is voor mensen die een beetje in de toekomst leven.

RCTHI is vooral voor mensen die een stuk van hun energie willen stoppen in het organiseren van innovatieve humanitaire projecten.

Er zijn vele manieren voor innovatieve professionals om deel te nemen in RCTHI.

Natuurlijk als regulier RCTHI-lid, waardoor je als vaste kern van de club in alles kunt participeren en op regelmatige basis mede vorm te geven aan de club. Je kunt initiatieven nemen voor projecten en deelnemen aan de organisatie van de club. Je bent dan ook lid van Rotary International. Dit regulier lidmaatschap kost €150 per Rotary-jaar (1 juli – 30juni). Kom je naar een event, bijeenkomst of iets anders dat door de club is georganiseerd, dan betaal je aanvullend een bijdrage voor de organisatie van dat event en de eigen kosten (hapje, drankje…) die je zelf maakt.

Maar je kunt ook deelnemer zijn aan een specifiek project, als project RTCHI-lid. Daarmee krijg je toegang tot het project en kun je die in zijn geheel meemaken (bewuste woordspeling). De kosten voor een dergelijk lidmaatschap zijn verschillend per project. Voor project 1 is dat €50. Je betaalt wat voor de organisatie van de evenementen of bijeenkomsten waar je in het kader van het project aan meedoet; maak je dan ook zelf nog kosten, dan betaal je die natuurlijk ook gewoon.

Ben je geen lid van Rotary, maar wil je een keer naar een event of bijeenkomst komen? Dat kan ook, graag zelfs! Je betaalt een lidmaatschap voor een dag (€10 per dag), een bijdrage in de kosten voor de organisatie van het evenement en de kosten die je zelf dan maakt.

Voor Rotarians van andere clubs staan de activiteiten van de RCTHI ook open. Kom op een event, doe je mee aan een project, of bezoek je een andere bijeenkomst, je betaalt de bijdrage aan de kosten van de organisatie plus de kosten die je zelf maakt. Je betaalt geen lidmaatschapskosten, want die heb je al bij je eigen club gemaakt.

Kortom, je betaalt voor het lidmaatschap in de vorm die je het beste past, voor de organisatie van de evenementen waaraan je daadwerkelijk deelneemt en voor de persoonlijke kosten die je zelf maakt.

Het is allemaal wel wat werk voor de penningmeester, maar wel lekker transparant. We werken aan het online inschrijven en afrekenen van het lidmaatschap en de organisatiekosten. De eigen kosten kunnen op de dag zelf afgerekend worden.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close