Waarom ?

HJ_VR

Waarom zijn Koos Ris en ikzelf nu begonnen om een nieuwe Rotary Club op te gaan zetten? We zijn beide al een tijdje lid van Rotary en zijn in verschillende landen lid geweest. We zijn bevlogen met de humanitaire idealen van Rotary om iets te willen betekenen voor de samenleving. Kijk bijvoorbeeld maar eens wat Rotary zo al in Nederland doet: https://www.rotary.nl/helpt/

Maar toch ontbreekt er iets. Het gaat niet zozeer om het “waarom” van Rotary, maar over het “hoe en wat”. In onze werkomgeving zijn we allebei met innovatie actief om in te spelen op maatschappelijke en sociale ontwikkelingen en om optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden van moderne technologies, in mijn vak is dat op het gebied van “technical learning”: https://youtu.be/JvI0NKypmpY

Ook in Rotary is op het gebied van innovatie nog veel te halen: we willen op een moderne en vernieuwende manier invulling geven aan het dienstbaarheidideaal van Rotary, zowel op de manier hoe we onzelf als club gaan organiseren als ook het karakter van de humanitaire projecten die we willen gaan doen. Kijk op onze kersverse website voor meer info: www.rcthi.org

Geinterresseerd om mee te doen en helpen om dit vorm te geven? Laat het ons weten via info@rcthi.org en we nemen contact met je op.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close